En elscooter för dig på språng

För en stadsbo gäller det att komma fram snabbt oavsett vart du ska. Du kanske har möten inplanerade, ska iväg under kvällen och träffa vänner, eller har en häftig date. Alla vet vi att under coronatider har det blivit alltmer ovanligt att åka kommunalt för att slippa smitta. Vad passar då bättre än en smidig elscooter på 250w?

Är du en ung, mån om din hälsa och gillar att komma fram snabbt? Då ska du satsa på en elscooter på 250w som inte bara går snabbt men som dessutom är rejält trendigt. Under den andra vågen av corona är det allt fler som blivit oroliga om både sin och sina anhörigas hälsa och välmående. Undvik kollektivtrafiken och få dessutom en långsiktigt lönsam transportmetod som du kan använda under många år framöver.

 

250w – elscootern för junioren

Just de elscoootrar på 250w har en bra körsträcka som passar till tonåringen eller dina barn. De kan gå upp till 20 km och gå i samma topphastighet – nämligen 20 km/h. Med det sagt kommer du fram snabbare och kan komma längre om du är yngre och inte är van ännu att gå så långa sträckor. Ge bort en elscooter till tonåringen eller till dig själv så märker du snabbt av hur smidiga de kan vara.

 

Välj rätt elscooter för din personlighet

Utöver den 250wattaren hos Eltrascooter finns även flera andra modeller som Ultra, Urban och Premium Plus. Alla dessa elscootrar passar till olika behov och för olika personligheter. Urban ska du som bor i innerstaden ta, då tar du dig fram utan att behöva gå till olika ställen. En bra grej om du ofta är ute sent och vill slippa gå hem i mörkret. Ultra är istället värstinghojen för de vuxna, med en rejäl motor och en räckvidd på ända upp till 100 km.

 

 

Scroll to top